Även känd från:
gosu gamers logoeuropean gaming logoventure beat logo
  • Om Oss
  • Skribenter
  • Så rankar vi bettingbolag
  • Kontakta Oss
  • Författare sökes
  • Innehållsfriskrivning
  • Affiliate Upplysning
  • Vårt Engagemang För Ansvarsfullt Spelande
Innehåller kommersiellt innehåll
Bettingsidor / Betinia Recension / Betinia Bonuskod

Betinia Bonus Recension 2022

Uppdaterad Betinia Bonus Recension i november 2022 - Betinia Casino & Oddsbonus

Odds
Casino
Betinia Odds
9.5/10
Betyg
Betinia Odds Bonus
100% upp till 120SEK
18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se
Till Betinia
Till Betinia Odds
18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se
Bonusdetaljer:
Type:
Gratis Bet
Uttagbar:
ja
Omsättningskrav:
-
Betinia Casino
9.8/10
Betyg
Betinia Casino Bonus
100% upp till 1500SEK
18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se
Till Betinia
Till Betinia Casino
18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se
Bonusdetaljer:
Type:
Insättningsbonus
Uttagbar:
ja
Omsättningskrav:
30x (Bonus + Insättning)
Magnus Persson
Magnus Persson
Senast uppdaterat November 20, 2022
Faktagranskat av: Nina Svensson

När du väljer att registrera dig som spelare hos Betinia kommer du att få ett bonus erbjudande. Det finns två Betinia välkomsterbjudande, antingen en på casinospel eller en på sportspel. Du kan endast välja en av dem. Gillar du mest att spela på casinospel rekommenderar vi att du tittar extra noga på casinobonusen och gillar du betting bör du förstås vända dina blickar åt deras sportbonus. Sportbonusen har bäst villkor enligt oss.

I vår bonusrecension för Betinias bonusar går vi igenom hur båda bonuserbjudandena ser ut, och vad du bör tänka på. Vi resonerar också kring om vi tycker de är rimliga och värda att faktiskt acceptera. Redan nu kan vi säga att du som gillar sportspel får en riktigt bra bonus av Betinia.

Betinia
Betinia
98/100
Vår Rekommendation
  • Många spel både i Betinia mobil och dator
  • Välj mellan två bonusar
  • Stort och varierat spelutbud
100% upp till 1500SEK
Till Betinia

Betinia Bonus för Casino och Odds

Betinia - Casino Bonus Recension

Som ny spelare får man en Betinia välkomstbonus när man gör sin första insättning. Betinia casino bonus ger spelare 100 % bonus på upp till 1500 kronor. Bonusen kommer med ett Betinia bonus omsättningskrav som är viktigt att ha koll på. Du kan använda bonusen på alla casinospel hos Betinia med endast slots bidrar med 100 % till omsättningen.

Betinia - Oddsbonus Recension

Oddsbonusen ger spelare 120 kronor i gratisspel. För att få tillgång till bonusen måste man sätta in minst 100 kronor, men bonusen storlek är alltså inte i relation till insättningens storlek. Betinia sport bonus kan användas på ett sportspel och du använder hela bonusen på en och samma gång. Bonusen har inget omsättningskrav men summan kommer däremot att dras av från din vinst.

Betinia Bonus FAQ

🥇Behöver jag en Betinia bonus kod för att få tillgång till bonusen?

Det är mycket enkelt att få tillgång till bonusen och ingen Betinia bonus kod behövs. Läs vår recension om bonusen för att veta hur du får din bonus. Där går vi tydligt igenom vad du behöver göra för att få tillgång till bonusen.

🤟Kan jag använda min Betinia bonus på både casinospel och sportspel?

Betinia har två olika bonusar du kan välja på. I vår recension om deras bonus går vi igenom vilka spel du kan använda de olika bonusarna på. Läs gärna igenom hela recensionen för att kunna välja rätt bonus utifrån vilka spel du helst vill spela.

🤑Vilka omsättningskrav finns på Betinias bonus?

Du kommer att behöva förhålla dig till olika omsättningskrav beroende på vilken av de två bonusarna du väljer. Vi rekommenderar att du läser igenom hela vår recension om Betinias bonus för att få bra koll på vilka villkor och omsättningskrav du måste uppfylla.

❓Hur mycket måste jag minst sätta in för att få tillgång till Betinia bonusen?

För att vara säker på att du uppfyller kraven och blir berättigad bonusen från Betinia bör du läsa igenom vår recension. Där går vi igenom bland annat krav på lägsta insättningen, som är mycket lägre än vad den är på många andra casinosidor.

Betinia Oddsbonus

Betinia Oddsbonus - Verklighetstest

När jag väljer Betinia sport bonus när jag gör min första insättning laddas 120 kronor extra till mitt spelkonto. Jag kan endast använda de här pengarna till att lägga ett bett på valfri sport- eller virtuell sportmatch. Men jag måste göra en insats som är lika stor som bonusen för att kunna använda den. Det vill säga mitt bett måste vara på 120 kronor i ett och samma spel. Jag kan spela på vilka sporter jag vill, där finns inga begränsningar. Det behövdes ingen Betinia bonus kod för att få tillgång till det här generösa Betinia välkomsterbjudande.

Betinia Oddsbonus Bonusuttag

Betinia välkomstbonus på sport kommer utan traditionella omsättningskrav. Om jag inte gör någon vinst behöver jag inte bry mig om några Betinia omsättningskrav. Jag kommer däremot inte att kunna göra uttag på andra vinster innan jag har spelat med hela beloppet från Betinia sport bonus. Alltså när jag har satsat mina 120 kronor på ett spel, och det spelet är över då kan jag börja göra uttag. Det gäller oavsett om jag vunnit eller inte. Om jag vinner med min Betinia sport bonus kommer summan att dras av när jag gör mitt uttag. Alltså vinner 200 kronor kommer jag endast kunna ta ut 80 kronor.

Fallgropar & saker som bör undvika när du använder Betinia oddsbonus

Betinia välkomsterbjudande på sportspel är faktiskt en riktigt bra bonus, och jag kan inte se många fallgropar. Så länge man har koll på villkoren i Betinia välkomstbonus och följer dem, är det inte så mycket du behöver undvika. Det viktiga är alltså att du spelar upp dina 120 kronor på ett sportspel innan du försöker börja göra uttag, eftersom du då kommer att gå miste om din Betinia bonus. Bonusen liknar bonus från casino med cash back, något vi inte är så vana att se på casino med svensk licens. Tänk dock på att du endast kan välja Betinia sport bonus eller Betinia casino bonus.

 

Bedömning av Betinia oddsbonus

Betinia välkomstbonus på sport är en generös bonus med bra villkor. Eftersom att den svenska bettingsidan inte har några egentligen omsättningskrav, förutom att hela bonusen ska spelas upp i ett och samma spel lockar den inte till mer spelande. Något som matchar bra med arbete för ansvarsfullt spelande hos casino med spelpaus. Visst hade det känns ännu bättre om inte bonussumman drogs av mina vinster, men sammantaget tycker jag ändå att erbjudandet är generöst och väl värt att använda sig av. Om man vill spela på odds och betting förstås. Gillar man endast casinospel bör man välja den bonusen istället.

Betinia Casino Bonus

Betinia Verklighetstest

Om jag väljer Betinia casinobonus får jag 100 % i bonus på min första insättning, upp till 1500 kronor. Det vill säga sätter jag in 100 kronor som är minsta insättningen får jag 200 kronor totalt att spela för. Sätter jag in 1500 kronor, får jag totalt 3 000 kronor att spela för. Bonusen laddas automatisk på mitt spelkonto när jag har gjort min första insättning på minst 100 kronor. Jag ser tydligt hur stor summa som är min insättning och vad som är bonuspengarna. Det går också enkelt att se hur stor del jag har omsatt.

Betinia Bonusuttag

Man måste uppnå Betinia bonus omsättningskrav innan man kan göra uttag. För Betinia casino bonus är omsättningskravet 30 gånger. Man måste omsätta både beloppet för insättningen och bonusen. Det vill säga, om jag satte in 100 kronor och fick 100 kronor i Betinia bonus, måste jag omsätta för totalt 6 000 kronor innan jag kan göra uttag. Om jag skulle börja göra uttag på mina vinster innan jag har uppfyllt omsättningskravet kommer bonusen att annulleras. Och så även alla vinster jag har gjort med bonuspengarna. Det behövs ingen Betinia bonus kod för att få tillgång till Betinia välkomsterbjudande.

Fallgropar & saker att undvika när du ansöker om Betinia bonus

Den största fallgropen jag tänker på när jag läser igenom Betinia välkomsterbjudande är omsättningskraven för Betinia casino bonus. 30 gånger är ett relativt högt omsättningskrav, speciellt när både insättningsbeloppet och bonusen måste omsättas. Därför väljer jag att inte göra en speciellt stor insättning, trots att jag kan få bonus ända upp till 3 000 kronor. Men det skulle innebära att jag måste omsätta över 100 000 kronor för att kunna göra uttag.

Bedömning av Betinia casino bonus

Betinia välkomstbonus är ett generöst bonuserbjudande, och om man väljer att göra en mindre insats är deras casino 100 bonus absolut värd att använda. Med minsta insättningen får man ändå 100 kronor extra att spela för, och summan du behöver omsätta blir då rimlig. Och eftersom Betinia är ett casino med låg insättning på endast 100 kronor, behöver jag inte sätta in så mycket pengar för att få ta del av bonusen. Men det är viktigt att ha koll på Betinia bonus omsättningskrav och själv avgöra vilken bonussumma som känns rimlig att ta emot.

Casino Bonus
98/100
Betinia
Casino Bonus
98/100
100% upp till 1500SEK
Insättningsbonus
|
18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se
Till Betinia
Hämta Bonusen

Övergripande slutsats om Betinia Bonusar

Det finns både för- och nackdelar med bonusen från Betinia. Vi gillar att oddsbonusen inte har några Betinia bonus omsättningskrav. Men att det istället finns ett Betinia bonus omsättningakrav på 30 gånger på casinobonusen är en stor nackdel.En annan fördel är att man inte behöver en Betinia bonus kod, utan du väljer enkelt vilken bonus du vill ha när du registrerar dig. Väljer du att göra en mindre insättning och få max 200 casino bonus är casinobonusen mycket värd att ta. Gillar du att spela på odds tycker vi att oddsbonusen är mest värd att välja.

Odds Bonus
95/100
Betinia
Odds Bonus
95/100
100% upp till 120SEK
Gratis Bet
|
18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se
Till Betinia
Hämta Bonusen

Användarrecensioner för Betinia Bonus

No review posted yet.

Post your own Bonus Review

* required

Further Bonuses

5.
TurboVegas.com
TurboVegas.com Bonus
100% upp till 1000SEK
6.
Bethard
Bethard Bonus
100% upp till 1000SEK
7.
NordicBet
NordicBet Bonus
100% upp till 500SEK
8.
Lucky Casino
Lucky Casino Bonus
100% upp till 100SEK
9.
Betfair
Betfair Bonus
100% upp till 100SEK
10.
Snabbare
Snabbare Bonus
100% upp till 2500SEK
11.
Unibet
Unibet Bonus
100% upp till 100SEK
12.
Mr. Green
Mr. Green Bonus
100% upp till 500SEK
13.
Betsafe
Betsafe Bonus
100% upp till 500SEK
14.
LeoVegas
LeoVegas Bonus
100 Free Spins
15.
ComeOn
ComeOn Bonus
100% upp till 1000SEK
16.
10bet
10bet Bonus
100% upp till 100SEK
17.
Casinostugan
Casinostugan Bonus
100% upp till 1000SEK
18.
888
888 Bonus
100% upp till 500SEK
19.
Snabbis
Snabbis Bonus
100% upp till 400SEK
20.
Hajper
Hajper Bonus
100% upp till 500SEK
22.
Paf

Övriga

Fastbet
Fastbet Bonus
100% upp till 1000SEK
Maria Casino
Maria Casino Bonus
100% upp till 100SEK
Expekt
Expekt Bonus
upp till 1500SEK
Visa Mer
Betinia
Vårt Betyg av alla Kategorier
Odds:
9.5
/10
Casino:
9.8
/10
Bonusbetyg Betinia
9.7
/10
Betalningsmetoder
Kreditkort
Skrill
Licens
Sweden
Till Betinia
18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se
Fler Artiklar Kopplade till Betinia
Bästa Bettingsidor
Bästa Betting Bonus
William Hill
William Hill
William Hill Recension
96/100
Betinia
95/100
Campobet
95/100
Betway
95/100
TurboVegas.com
TurboVegas.com
TurboVegas.com Recension
94/100
William Hill
William Hill Bonus
100% upp till 500SEK
Regler och Villkor gäller
9.6/10
Betinia
Betinia Bonus
100% upp till 120SEK
Regler och Villkor gäller
9.5/10
Campobet
Campobet Bonus
100% upp till 120SEK
Regler och Villkor gäller
9.5/10
Betway
Betway Bonus
100% upp till 100SEK
Regler och Villkor gäller
9.5/10
TurboVegas.com
TurboVegas.com Bonus
100% upp till 1000SEK
Regler och Villkor gäller
9.4/10
För alla gamers:

Vi är först och främst gamers - det genomsyrar allt vi gör på Strafe Esports betting avdelning.

Eftersom våra recensioner är anpassade efter dig som bettar på esport kan du räkna med att hitta bästa odds på Dota 2 eller senaste League of Legends guide.

Spela ansvarsfullt – hjälp med spelberoende finns att få på stodlinjen.se

Denna sida använder sig utav Cloudflare samt följer Google Safe Browsing Program. Vi har anpassat Googles Privacy Guidlines för att hela tiden säkerställa att din data är säker.

Move to Top
Stäng
×
Din Bonuskod:
The bonus offer was already opened in an additional window. If not, you can open it also by clicking the following link:
Till Operatör