Online Gokken
Online Gokken / LiveScore Bet Recensie

Livescore Bet Review 2024: Is Livescore Bet Casino Veilig?

Sportwedden kan nu ook bij Livescore Bet Nederland

Sports
LiveScore Bet Sports
Favicon
4.5/5
  • Free bets
  • Spannende soorten weddenschappen
  • Geweldige sportsbook-lobby
LiveScore Bet Sports Bonus
WEDSTRIJD € 10 & ONTVANG € 50 GRATIS WEDDENSCHAPPEN
Bonuscode
Go to LiveScore Bet
Go to LiveScore Bet Sports
Netherlands
Players from Netherlands accepted
Belangrijke voorwaarden; *24+. Alleen voor nieuwe spelers. U dient zich in te schrijven via de aanbiedingslink. Inschrijven na 29-10-2023 00:00 uur. Zet minimaal € 10 in met een minimale quotering van 1,50 op sportweddenschappen. Geplaatst en verwerkt binnen 14 dagen na registratie. Je ontvangt 3x € 10 en 1x € 20 aan gratis weddenschappen, die binnen 7 dagen moeten worden geaccepteerd en na acceptatie 7 dagen geldig zijn. Zie regels hieronder. Registreer u bij CRUKS om uzelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een licentie van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Klik hier voor de volledige voorwaarden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18 jaar of ouder+
Details
Payment Methods
User Reviews

Wanneer heeft Livescore Bet een vergunning gekregen? Per 1 oktober kun je legaal wedden bij Livescore Bet Nederland. En dat is goed nieuws voor liefhebbers van sportweddenschappen. We hebben natuurlijk de proef op de som genomen en gekeken wat je allemaal wel en niet kunt bij Livescore Bet online.

In de Livescore Bet Nederland review beoordelen we niet alleen de betrouwbaarheid van deze bookmaker. We kijken ook op welke sporten je kunt wedden, wat de betaalmogelijkheden zijn en hoe de odds zijn van Livescore Bet Sport.

Read More
Livescore Bet: Pros & Cons
  • Goede reputatie
  • Welkomstbonus
  • Diepe gokmarktens
  • Geen casinospellen beschikbaar
Payment Methods
PayPal
Trustly
Visa
+
License
Netherlands
Award
IGA - Mobile Sports Product of the Year (2023)
Bedrijf
LiveScore Betting & Gaming (Gibraltar) Limited
Website
livescorebet.com
Beschikbare talen
EN
Klantenondersteuning
Live Chat
Email
support@livescorebet.com
Phone
0808 164 3700
Verified by
IBIA (International Betting Integrity Association)
Overall Rating
4.5/5
  • Bonusaanbiedingen & gratis weddenschappen
    4.7/5
  • Usability, Look & Feel
    4.5/5
  • Mobile App
    4.5/5
  • Payment Methods
    4.3/5
  • Klantendienst
    4.3/5
  • Licence & Security
    4.3/5
  • Rewards & Loyalty Program
    4.5/5
Payment Provider Safety Approval rate
PayPal very_high_security high
Trustly high_security
Visa high_security
Mastercard high_security
iDEAL high_security
Bank Transfer very_high_security
No review posted yet.
User Rating
0/5
5 Stars
0%
4 Stars
0%
3 Stars
0%
2 Stars
0%
1 Star
0%
Last Updated on May 19, 2024
Fact checked by: Monica Dekker

De Livescore Bet Nederland Bonusaanbieding

Livescore Bet Nederland wil de Nederlandse spelers duidelijk iets bieden en daarom kun je een welkomstbonus als nieuwe speler krijgen. Je hoeft hier geen Livescore Bet promotiecode voor te hebben. Het enige wat je moet doen is een spelersaccount aanmaken. Het is dus niet online gokken zonder registratie. Je moet namelijk 24 jaar zijn om de bonus te kunnen claimen. De minimale storting is € 10,00 bij een quotering van minimaal 1.50.

LiveScore Bet Nederland heeft een nieuwe welkomstaanbieding voor SPO. Zet € 10 in en ontvang € 50 aan gratis weddenschappen. Het is alleen voor nieuwe spelers. U moet zich registreren via de aanbiedingslink. Registreer na 00:00 op 29/10/2023. Zet minimaal € 10 in met een minimale quotering van 1,50 op sportweddenschappen. U ontvangt 3x € 10 en 1x € 20 aan gratis weddenschappen, die binnen 7 dagen moeten worden geaccepteerd en na acceptatie 7 dagen geldig zijn. Registreer bij CRUKS om uzelf uit te sluiten.

Sports Bonus
4.5/5
LiveScore Bet
Sports Bonus
4.5/5
WEDSTRIJD € 10 & ONTVANG € 50 GRATIS WEDDENSCHAPPEN
Go to LiveScore Bet
Redeem Bonus
Belangrijke voorwaarden; *24+. Alleen voor nieuwe spelers. U dient zich in te schrijven via de aanbiedingslink. Inschrijven na 29-10-2023 00:00 uur. Zet minimaal € 10 in met een minimale quotering van 1,50 op sportweddenschappen. Geplaatst en verwerkt binnen 14 dagen na registratie. Je ontvangt 3x € 10 en 1x € 20 aan gratis weddenschappen, die binnen 7 dagen moeten worden geaccepteerd en na acceptatie 7 dagen geldig zijn. Zie regels hieronder. Registreer u bij CRUKS om uzelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een licentie van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Klik hier voor de volledige voorwaarden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18 jaar of ouder+

Livescore Bet Nederland - uitstraling van de website

Net zoals bij andere bookmakers kom je er ook bij Livescore Bet Nederland niet onderuit dat er heel veel informatie op de hoofdpagina staat. Je weet dan ook meteen dat je te maken hebt met sportwedden als je op de site komt. De opvallende informatiebalk boven in leidt de aandacht wat af, maar dat zal ongetwijfeld de bedoeling zijn. De zwarte achtergrond is rustig, en de indeling is vrij standaard.

Alle gegevens die je nodig hebt op een rijtje 

Zoals bij de meeste bookmakers zie je ook bij Livescore Bet Sport links het overzicht van de sporten waar je op kunt wedden. Hier vind je ook de promoties. In het midden staan de actuele wedstrijden. Daarnaast kun je het wedstrijdformulier gemakkelijk activeren door op de link aan de rechterkant van de hoofdpagina te klikken. Wil je meer informatie over de betaalmogelijkheden of contact opnemen met de klantenservice? Scrol dan helemaal naar beneden.

Betalingen bij Livescore Bet online

Van een online casino pay and play ben je misschien gewend dat je op een aantal verschillende manieren kunt betalen. Of je speelt bij een minimale storting casino, een 1 euro storten casino, een 5 euro deposit casino of een 10 euro deposit casino. Dit zijn bijvoorbeeld casino's waar je kunt betalen met Brite of kunt gokken via de telefoonrekening. Bij Livescore Bet Sport kun je spreken van een Visa casino, maar het is ook een goksite met PayPal en je kunt gokken met Mastercard. Gokken met Maestro is niet mogelijk. Hoewel het geen echt open bank casino is, kun je wel veilig betalen met iDEAL bij Livescore Bet Nederland. Het voordeel is dat je al vanaf 5 cent kunt inzetten. En vanaf 1 cent kunt laten uitbetalen. Houd wel rekening met een minimale storting van 5 euro als je geld overmaakt.

PayPal
Trustly
Visa
Mastercard
IDEAL
Banktransfer

De klantenservice van Livescore Bet NL

Het is even zoeken op de site van Livescore Bet Nederland, maar er zijn verschillende manieren om in contact te komen met een medewerker van de klantenservice. Je kunt 24 uur per dag, alle dagen van de week live met een medewerker chatten. Ook is er een e-mailadres beschikbaar, klantenservice@livescorebet.com. Als je de chat opent kun je direct al op een paar veel gestelde vragen klikken, zodat je niet hoeft te wachten op een medewerker.

Staat je vraag er in dit korte overzicht van de chat niet bij, dan kun je ook nog altijd kijken bij de uitgebreide rubriek veel gestelde vragen. Hier worden verschillende onderwerpen verder uitgelegd, zoals bijvoorbeeld zaken als verantwoord spelen, geld storten en opnemen en een uitleg over de specifieke kenmerken van bepaalde weddenschappen. Je kunt je vragen trouwens gewoon in het Nederlands stellen als je contact opneemt met de klantenservice.

De wedmarkten van Livescore Bet Sport

De focus van Livescore Bet Nederland ligt op voetbalwedstrijden. En dan hebben we het over Eredivisie wedstrijden, maar ook bijvoorbeeld over wedstrijden van het vrouwenvoetbal. Maar ook internationale voetbalwedstrijden komen uitgebreid aan bod, zoals bijvoorbeeld de Premier League en FA Cup. Door het diverse aanbod zet je in op de wedstrijden die je kent, zelfs van kleinere, Nederlandse voetbalclubs en natuurlijk de grote toernooien als het Europees- en Wereldkampioenschap.

Maar zoals je van een goede bookmaker mag verwachten, heeft Livescore Bet Sport nog veel meer te bieden dan alleen voetbalwedstrijden. Je hebt keuze uit meer dan twintig verschillende sporten. En ook deze sporten zijn vertegenwoordigd doordat er keuze is uit diverse wedstrijden, zowel nationale als internationale. Zet in op actuele tennistoernooien, dartwedstrijden of vul een wedformulier in voor de wielerwedstrijden die gereden worden. Of je nu houdt van tafeltennis of rugby, alles is aanwezig.

Je kunt op verschillende manier wedden, namelijk enkelvoudig, combinatie of systeem. Ben je nieuw bij het Livescore Bet online, begin dan met een sport waarvan je goed op de hoogte bent en waarbij je dus ook goed kunt inschatten hoe de wedstrijd zal verlopen. Wil je weten wat bepaalde termen betekenen, kijk dan bij de uitleg op de site. Onder de rubriek veel gestelde vragen wordt een toelichting gegeven.

Hoe zijn de odds bij Livescore Bet Sport?

Wil je een leuke winst halen uit je weddenschap, dan kies je natuurlijk voor een bookmaker die goede odds heeft. Hoe hoger de notering bij de winkans, hoe hoger het bedrag is dat jij op de spelersaccount krijgt bijgeschreven. Om te weten of de odds van Livescore Bet Nederland goed zijn, moet je niet alleen kijken naar de odds die op de site staan. Het is ook belangrijk om deze te vergelijken met andere bookmakers.

Voor de Livescore Bet Nederland review is dat natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van de aanbeveling die we doen. Je wilt niet spelen bij een bookmaker waar de odds laag zijn, of in ieder geval buiten de verwachting vallen. We kunnen je op dat gebied geruststellen. Tijdens onze vergelijken van de odds in de wedstrijden uit de Eredivisie kwam Livescore Bet Sport in de top drie van de beste aanbieders.

Wil je nog een extra winst maken, gebruik dan de mogelijkheid van de odd boost. Deze pas je toe om je quoteringen te verhogen en hierdoor kun je de winst verhogen bij de juiste uitslag van een wedstrijd. Natuurlijk wordt ook bij Livescore Bet NL een percentage ingehouden op de winst, dit zijn de kosten die je betaalt aan de bookmaker. Met 5% houdt Livescore Bet zich aan het gemiddelde dat andere bookmakers ook rekenen.

Live wedden en streamen

Livescore Bet Nederland heeft veel aandacht besteed aan het live wedden. Je ziet direct op de site welke wedstrijden bezig zijn en wat de tussenstand is. Bovendien heb je ook direct de informatie in welke fase de wedstrijd zich bevindt. Zoals bijvoorbeeld de eerste of de tweede set van de tenniswedstrijd. De odds worden getoond en je krijgt in sommige gevallen een samenvatting van een paar regels te zien over het verloop van de wedstrijd.

Een ander voordeel van Livescore Bet Nederland is dat je tijdens het live wedden gebruik kunt maken van een cash out. Dat betekent dat je tijdens de wedstrijd kunt besluiten de weddenschap te stoppen. Je kunt op dat moment de gemaakte winst ook werkelijk claimen. Dus het is aan jou om te bepalen of je tevreden bent met het resultaat wat je op dat moment hebt behaald. Deze cash out is overigens een optie.

 

Sportweddenschappen - Samenvatting en conclusie van Livescore Bet Nederland

Sport wedden app

De Livescore Bet app kun je op twee verschillende manier downloaden. Heb je een Android telefoon, dan ga je naar de site van Livescore Bet en kies je ervoor om de Livescore Bet app via de site te downloaden. Voor Apple gebruikers is er een Livescore Bet app beschikbaar in de store. Het voordeel van deze Livescore Bet app is dat je zo alle data altijd bij de hand hebt.

Wil je liever niet dat de Livescore Bet app alle ruimte op je mobiele telefoon inneemt, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de weddenschappen te plaatsen via Livescore Bet mobile. Livescore Bet mobile betekent niets minder dan dat je de site van de bookmaker in de browser van je telefoon opent. Het voordeel van spelen via Livescore Bet mobile is dat je niets hoeft te downloaden.

De functies die je met Livescore Bet mobiel hebt, zijn gewoon hetzelfde als wanneer je zou spelen op je desktop of via de Livescore Bet app. Je hebt dus ook op deze manier keuze uit alle sportweddenschappen die beschikbaar zijn. Daarnaast kun je gewoon live wedden, je geld net zo veilig overboeken en je kunt ook eenvoudig chatten met de medewerkers van de klantenservice als je tussendoor vragen hebt.

Algemene analyse

Livescore Bet Nederland is een aanwinst voor de Nederlandse markt als het gaat om het aanbieden van sportweddenschappen. De jarenlange ervaring van deze Britse bookmaker werpt zijn vruchten af. Dat blijkt niet alleen uit de professionele uitstraling van de site, maar ook uit de gunstige odds. Hoewel het even zoeken is naar de contactgegevens van de klantenservice, kun je gemakkelijk in contact komen met een medewerker via de live chat. Bovendien spreken de medewerkers Nederlands.

Als nieuwe speler krijg je een welkomstbonus waar geen strenge voorwaarden aan verbonden zijn. Livescore Bet NL biedt verschillende betaalmogelijkheden die veilig zijn. Je hebt niet te maken met hoge minimale uitbetalingen of extreme minimale inzetten. Je speelt eenvoudig via de app en kunt live inzetten, waarbij je ook nog de mogelijkheid hebt om te kiezen voor cash out. Livescore Bet Sport scoort op alle fronten positief en wij raden het dus zeker aan.

Sports Bonus
4.5/5
LiveScore Bet
Sports Bonus
4.5/5
WEDSTRIJD € 10 & ONTVANG € 50 GRATIS WEDDENSCHAPPEN
Go to LiveScore Bet
Redeem Bonus
Belangrijke voorwaarden; *24+. Alleen voor nieuwe spelers. U dient zich in te schrijven via de aanbiedingslink. Inschrijven na 29-10-2023 00:00 uur. Zet minimaal € 10 in met een minimale quotering van 1,50 op sportweddenschappen. Geplaatst en verwerkt binnen 14 dagen na registratie. Je ontvangt 3x € 10 en 1x € 20 aan gratis weddenschappen, die binnen 7 dagen moeten worden geaccepteerd en na acceptatie 7 dagen geldig zijn. Zie regels hieronder. Registreer u bij CRUKS om uzelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een licentie van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Klik hier voor de volledige voorwaarden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18 jaar of ouder+

Livescore Bet Nederland - Meest gestelde vragen

🎁Is er een welkomstbonus bij Livescore Bet Nederland?

Lees in onze Livescore Bet Nederland review of je als nieuwe speler in aanmerking kunt komen voor een welkomstbonus. Kijk ook of hier voorwaarden aan verbonden zijn, zoals bijvoorbeeld een minimum leeftijd en het doen van een minimale storting.

❓Is Livescore Bet Nederland een betrouwbare bookmaker?

In onze Livescore Bet Nederland review vertellen we of Livescore Bet NL een betrouwbare bookmaker is en waar dat onder andere uit blijkt. Ook kun je terugvinden of Livescore Bet Sport hier zelf ook aandacht aan besteedt op de website.

💸Zijn er verschillende betaalmethodes bij Livescore Bet Nederland?

Of Livescore Bet Nederland verschillende manieren aanbiedt om je speelgeld over te boeken en om je winst op te nemen, lees je in de Livescore Bet Nederland review. Je ziet dan ook meteen of je je geld veilig kunt overmaken.

📲Is er een speciale Livescore Bet Nederland app?

Voor de Livescore Bet Nederland review hebben we gekeken op welke manier je kunt sportwedden via je smartphone. Lees hier dus terug of dat via een Livescore Bet Nederland app kan of dat je ook Livescore Bet Nederland mobile kunt spelen.

Conclusie - De vergunning en betrouwbaarheid van Livescore Bet online

Dat Livescore Bet Nederland een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit heeft, is goed nieuws. Dit maakt Livescore Bet Sport een betrouwbare bookmaker. Je ziet onderaan de site ook het vergunningsnummer staan. Bovendien ben je als speler ervan verzekerd dat je te maken hebt met eerlijke weddenschappen. Je persoonsgegevens worden met zorg behandeld en je hoeft dus ook niet bang te zijn dat ongewenste partijen daar toegang tot kunnen krijgen.

Bovendien werkt Livescore Bet Nederland met uitstekende firewalls. Omdat deze bookmaker zich aan de Nederlandse regels moet houden, zijn ze ook verplicht jou als speler te beschermen en te helpen als je zelf geen limieten kunt stellen. Je hebt de mogelijkheid om een saldolimiet in te stellen en ze geven tips om een gokpauze in te lassen of ze begeleiden je bij het aanmelden bij CRUKS voor het uitsluiten van deelname aan goksites.

Is Livescore Bet Nederland betrouwbaar? 

Legaal inzetten op sportweddenschappen doe je bij Livescore Bet Nederland. Er zijn veel sporten beschikbaar om op te wedden. Je kunt op een veilige manier betalen met iDEAL, waardoor je overboeking ook nog eens snel plaatsvindt. Bij Livescore Bet online worden geen hoge eisen gesteld aan minimale stortingen of opnames. Het enige waar je rekening mee moet houden is de minimale storting als je in aanmerking wilt komen voor de welkomstbonus.

De site is overzichtelijk, maar als je contact op wilt nemen met de klantenservice van Livescore Bet Nederland moet je even zoeken hoe je dat kunt doen. De live chat werkt natuurlijk het gemakkelijkst. Je hebt contact met een Nederlandstalige medewerker. Je winsten kun je op verschillende manieren laten uitbetalen. Het duurt een aantal werkdagen voordat het bedrag op je rekening staat, dit is ook afhankelijk van de verwerkingstermijn van de bankinstelling.

LiveScore Bet Sports
4.5/5
Rating
LiveScore Bet Sports Bonus
WEDSTRIJD € 10 & ONTVANG € 50 GRATIS WEDDENSCHAPPEN
Go to LiveScore Bet
Get Bonus
Highlights
  • Free bets
  • Spannende soorten weddenschappen
  • Geweldige sportsbook-lobby
Belangrijke voorwaarden; *24+. Alleen voor nieuwe spelers. U dient zich in te schrijven via de aanbiedingslink. Inschrijven na 29-10-2023 00:00 uur. Zet minimaal € 10 in met een minimale quotering van 1,50 op sportweddenschappen. Geplaatst en verwerkt binnen 14 dagen na registratie. Je ontvangt 3x € 10 en 1x € 20 aan gratis weddenschappen, die binnen 7 dagen moeten worden geaccepteerd en na acceptatie 7 dagen geldig zijn. Zie regels hieronder. Registreer u bij CRUKS om uzelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een licentie van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Klik hier voor de volledige voorwaarden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18 jaar of ouder+

User Reviews for LiveScore Bet

No review posted yet.

Post your own Review

* required
Sports
LiveScore Bet Sports
Favicon
4.5/5
  • Free bets
  • Spannende soorten weddenschappen
  • Geweldige sportsbook-lobby
LiveScore Bet Sports Bonus
WEDSTRIJD € 10 & ONTVANG € 50 GRATIS WEDDENSCHAPPEN
Bonuscode
Go to LiveScore Bet
Go to LiveScore Bet Sports
Netherlands
Players from Netherlands accepted
Belangrijke voorwaarden; *24+. Alleen voor nieuwe spelers. U dient zich in te schrijven via de aanbiedingslink. Inschrijven na 29-10-2023 00:00 uur. Zet minimaal € 10 in met een minimale quotering van 1,50 op sportweddenschappen. Geplaatst en verwerkt binnen 14 dagen na registratie. Je ontvangt 3x € 10 en 1x € 20 aan gratis weddenschappen, die binnen 7 dagen moeten worden geaccepteerd en na acceptatie 7 dagen geldig zijn. Zie regels hieronder. Registreer u bij CRUKS om uzelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een licentie van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Klik hier voor de volledige voorwaarden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18 jaar of ouder+
LiveScore Bet Bonusvoorwaarden
Sports
WEDSTRIJD € 10 & ONTVANG € 50 GRATIS WEDDENSCHAPPEN
Type: Gratis weddenschap
Requirements (WR): 1x Deposit
Min. Deposit: 10€
Uitbetaalbaar: No
Bonuscode
Go to LiveScore Bet
Go to LiveScore Bet
Belangrijke voorwaarden; *24+. Alleen voor nieuwe spelers. U dient zich in te schrijven via de aanbiedingslink. Inschrijven na 29-10-2023 00:00 uur. Zet minimaal € 10 in met een minimale quotering van 1,50 op sportweddenschappen. Geplaatst en verwerkt binnen 14 dagen na registratie. Je ontvangt 3x € 10 en 1x € 20 aan gratis weddenschappen, die binnen 7 dagen moeten worden geaccepteerd en na acceptatie 7 dagen geldig zijn. Zie regels hieronder. Registreer u bij CRUKS om uzelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een licentie van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Klik hier voor de volledige voorwaarden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18 jaar of ouder+
Top Betting Sites
Top Betting Bonuses
Algemene- en Bonusvoorwaarden van de betreffende bookmaker zijn van toepassing. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. loketkansspel.nl.
Deze content mag niet gedeeld worden met minderjarigen.
Sluit
Unibet
Unibet Bonus
400% up to 40€
T&Cs apply, 18+
18+ | Speel bewust | Promotie beschikbaar van 24+ jaar
Bonuscode:
Go to Unibet
Get Bonus
Bet365
Bet365 Bonus
T&Cs apply, 18+
Bonuscode:
Go to Bet365
×
Your Bonus Code:
The bonus offer was already opened in an additional window. If not, you can open it also by clicking the following link:
Go to Provider